Visie

“Functie gaat voor vorm”
Functionele en praktische inrichtingsconcepten kunnen ook heel mooi zijn.
De opdrachtgever, gebruikers en functie van de ruimtes staan hierbij centraal.

Als iedere betrokken discipline zijn of haar wensen geeft en hun belangen behartigt, helpen wij om een mooi, leefbaar en fraai geheel te creëren waarin de beoogde functies en het welbevinden van de gebruikers voorop staan

Het bureau
Anita Haver interieurarchitecte bni is een architectenbureau dat al meer dan 25 jaar ervaring heeft op het gebied projectmanagement en in de advisering van de inrichting van complexe huisvestingopdrachten voor diverse bedrijven, zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en in de recreatie- en leisurebranche.

Werkzaamhheden
Afgelopen 2 jaar was ik adviseur en projectmanager voor de inrichting van een ICT bedrijf in Ede, voor de inrichting en realisatie en verhuizing van het hoofdkantoor van Sherpa te Hilversum en leidde ik de grootscheepse interne verbouwing bij de Gemeente Huizen. Bij deze projecten hadden we ook te maken met de omschakeling naar, en de impact van, “Het Nieuwe Werken”

De laatste ontwikkelingen
Wij houden ons op de hoogte van innovaties en de laatste ontwikkelingen op het gebied van werk- en samenwerkingsvormen zoals “Het nieuwe werken”, “Agile werken en scrum-sessies” Maar ook in het gebruik van materialen en inrichtingselementen waarbij duurzaamheid en de circulaire economie steeds belangrijker worden.

In juni 2018 zijn wij één van de 3 winnaars geworden van de Innovatie Challenge Politiehuisvesting. www.debouwcampus.nl/innovatie-challenge-politie

“Wij geloven in een inrichtingsconcept waarmee we een duurzame, flexibele, toekomstbestendige en ook veilige en fijne werkomgeving kunnen creëren.”

Inrichtingsconcept
Ons inrichtingsconcept biedt een aantal standaard modulaire eenheden (cubes genoemd) die zijn ontworpen om alle functies te faciliteren. De eenheden kunnen naar wens gekoppeld en geschakeld worden. Naast de cubes gebruiken we duurzame flexibele inrichtingselementen (bouwstenen genoemd) om de tussenruimtes in te richten.

Onze oplossing maakt dat elk gebouw, groot of klein, over een universele inrichting en uitstraling beschikt met een unieke plattegrond, afgestemd op de plaats van de locatie en de behoefte van de organisatie. Deze cubes kunnen eenvoudig en zonder hak- en breekwerk meebewegen met wisselende huisvestingsbehoeften.

Mogelijkheden
Interesse in de mogelijkheden voor uw bedrijf, organisatie, instelling? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

E-mailadres: ahi@interieurarchitecte.nl

Telefoon Anita Haver: 0651439124

× Hoe kan ik je helpen?